Blogspot LinkedIn Facebook Twitter Hyves

Iyengar Yoga Lessen Contact English
Yogastudio Charles Hond


Lessen Beginners Algemeen Gevorderden Vrouwen Zwangerschap Kinderen 50+ rug_nek_hoofdpijn Rsi Rooster Company Health
Rug-, nek- & hoofdpijnklachten

Als je rug-, nek- of hoofdpijnklachten hebt is yoga een perfecte mannier om van je klachten af te komen. Met succes worden spit, ischias en hernia in de Yogastudio behandeld. Ook leerlingen met hoofdpijn, migraine en stressgerelateerde klachten hebben veel baat bij de lessen.
Als je een keer mee wilt doen om de positieve effecten aan den lijve te ervaren bel dan even voor het maken van een afspraak.


Als je pijnklachten hebt kan de leraar een persoonlijk behandelprogramma voor je samen stellen op basis van IYENGAR YOGA. Zodat er aan het licht komt welke spieren, gewrichten en zenuwen overbelast zijn. Strekoefeningen, vaak met het gebruik van hulpmiddelen, verlengen je stijve en verkorte spieren. Met als resultaat een betere doorbloeding, minder druk op ge´rriteerde zenuwen en een grotere souplesse. Ook ga je aan de slag met oefeningen die je meer draagkracht en stevigheid geven, waardoor je lichaamshouding en werkhouding verbeteren.

Je inzicht zal ook toenemen in je eigen manier van werken en functioneren dit helpt je om herhaling van je klachten te voorkomen