Cherie Earl

Naast mijn studies beeldende kunst, volgde ik veel danslessen, voornamelijk jazz en moderne dans.  Toen ik afgestudeerd was zocht ik naar iets om nog sterker en flexibeler te worden. Zo kwam ik in aanraking met de yoga studio van Lois Steinberg in de USA waar ik in die tijd woonde. 

Yoga was heel anders dan dans, maar ik vond de precisie en aandacht van Lois en de Iyengar methode heel passend bij mij. Ik was al heel lang vaste student bij Lois toen ik haar vroeg wat iemand moest doen om les te geven in Iyengar yoga. Ze zei toen, "als eerste, moet je zelf dagelijks oefenen".

Ik deed dit dan ook en ging bij haar les voor gevorderden volgen. Na drie jaar lang les te hebben gevolgd, waarbij ik o.a. assisteerde in therapie- en vrouwenlessen, slaagde ik voor mijn examens en mocht ik zelf lesgeven.

Kort daarna ben ik met mijn man naar Nederland verhuisd en wilde ik zo snel mogelijk ook in het Nederlands les geven. In mijn eerste jaar in Nederland volgde ik wekelijks les bij Berber Schönholzer in Amsterdam. Ook nu volg ik nog regelmatig bijscholingen bij haar. Ik hoop daardoor mijn kennis en inzicht in yoga nog meer uit te breiden om mijn leerlingen hier in de Yogastudio te helpen.

Wil jij graag een les bij Cherie volgen? Check dan het rooster.


Uitdagend
Persoonlijke aandacht staat centraal
5
Uitdagend
Persoonlijke aandacht staat centraal