Sato Endo

Mijn persoonlijke ervaring met yoga is dat mijn lichaam en geest beter met elkaar communiceren. Vaak heeft yoga mij eraan herinnerd dat ik uitdagingen moeiteloos en met optimisme aan moet gaan. Vlak nadat ik begonnen was met het volgen van lessen, werd ik me bewuster van mijn eigen lichaam. Vooral op momenten dat ik gestrest of vermoeid was. Yoga heeft me veel geholpen bij het omgaan met deze moeilijke momenten.

Ik kwam in aanraking met Iyengar yoga toen ik aan het trainen was als choreograaf en performer. Door mijn werk ontwikkelde ik een grote interesse voor lichaam en geest. De oefeningen van Iyengar yoga hebben niet alleen stabiliteit en balans in m'n leven gebracht, maar het gaf ook duidelijkheid over mijn grenzen en mogelijkheden. Door de yogatrainingen ervaar ik nog steeds een positief effect in het dagelijks leven.

De harmonie en intelligentie binnen yoga inspireert me om de potentie van ieders lichaam te ontdekken. Zo is mijn pad tot leraar begonnen. Ik heb training gehad van Nanda Peek, Berber Schönholzer, Willy Bok en Rita Poelvoorde.

Wil jij graag een les bij Sato volgen? Check dan het rooster.


Uitdagend
Persoonlijke aandacht staat centraal
5
Uitdagend
Persoonlijke aandacht staat centraal