Yoga bij rug-, nek- en hoofdpijnklachten

Wist je dat yoga de perfecte manier is om van je rug-, nek- en/of hoofdpijnklachten af te komen? Het doen van de juiste yoga oefeningen kan je hierbij helpen.
Yoga is een hulpmiddel om je lichaam soepeler te maken en je gedachten tot rust te brengen.

Spit, ischias en hernia kunnen bij Yogastudio Charles Hond met succes worden behandeld. Ook leerlingen met hoofdpijn, migraine en stress gerelateerde klachten hebben veel baat bij de lessen.

Een persoonlijk behandelprogramma

Heb je last van rug-, nek- en/of hoofdpijnklachten? Dan kan onze yogaleraar een persoonlijk behandelprogramma voor je samenstellen. Dit persoonlijk behandelprogramma is altijd op basis van Iyengar yoga. Op deze manier komt er aan het licht welke spieren, gewrichten en zenuwen overbelast zijn.

Strekoefeningen, vaak met het gebruik van hulpmiddelen, verlengen je stijve en verkorte spieren. Met als resultaat een betere doorbloeding, minder druk op geïrriteerde zenuwen en een grotere souplesse. Ook ga je aan de slag met oefeningen die je meer draagkracht en stevigheid geven, waardoor je lichaamshouding en werkhouding verbeteren.

Voorkom herhaling van klachten

Natuurlijk is het niet alleen belangrijk dat je nek-, rug- en/of hoofdpijnklachten verdwijnen, maar ook dat ze niet meer terugkomen. Yoga draagt hier zeker aan bij.
Je inzicht in je eigen manier van werken en functioneren neemt toe.

Benieuwd naar de mogelijkheden van yoga in jouw specifieke situatie? Neem contact op of volg een introductieles om de positieve effecten zelf aan den lijve te ondervinden.


Uitdagend
Persoonlijke aandacht staat centraal
5
Uitdagend
Persoonlijke aandacht staat centraal