Yogalessen voor gemengd niveau

Iyengar yoga is een sportieve, uitdagende en gezonde methode van yogabeoefening. Het is de meest krachtige vorm van yoga en te beoefenen op verschillende niveaus. Iyengar yogalessen voor gemengd niveau zijn geschikt voor diegenen met minimaal drie maanden yogaervaring.

Meer diepgang, meer kracht, meer uithoudingsvermogen

Tijdens de yogalessen voor gemengd niveau wordt er dieper ingegaan op de basisprincipes van Iyengar yoga dan bij de beginnerslessen. Met minstens drie maanden yogaervaring kun je de oefeningen langer volhouden. Je voelt en ontwikkelt meer kracht en uithoudingsvermogen. Je krijgt meer souplesse, meer ruimte.

Ook ga je de asana's (oefeningen) beter begrijpen. Je gaat je verkregen inzicht in een grotere context plaatsen. Hierdoor krijg je veel meer inzicht in jezelf en over jezelf.

Niveau van de les is het niveau van de groep

Het niveau van de yogalessen wordt altijd aangepast aan het niveau van de groep. Afhankelijk van dit niveau worden series van verschillende houdingen en variaties in omgedraaide houdingen gedaan. De lessen eindigen altijd met een uitgebreide ontspanningsoefening.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de voordelen van Iyengar yoga? Kom dan voor een introductieles naar Yogastudio Charles Hond.


Uitdagend
Persoonlijke aandacht staat centraal
5
Uitdagend
Persoonlijke aandacht staat centraal