Blogspot LinkedIn Facebook Twitter Hyves

Iyengar Yoga Lessen Contact English
Yogastudio Charles Hond


Lessen Beginners Algemeen Gevorderden Vrouwen Zwangerschap Kinderen 50+ rug_nek_hoofdpijn Rsi Rooster Company Health
3 Maanden leservaring

De lessen op dit niveau zijn niet geschikt als introductieles als je geen yoga ervaring hebt. Als je yoga ervaring hebt bij een andere yogaschool of als je sportief aangelegd bent kun je deze les wel proberen. Tijdens de lessen op algemeen niveau (minimaal 3 maanden yoga ervaring) wordt namelijk dieper ingegaan op de basisprincipes van IYENGAR YOGA dan bij de beginnerslessen.

Als je drie maanden yoga ervaring hebt kun je de oefeningen langer aanhouden en volhouden, zodat je er beter in kunt werken. Je voelt en ontwikkelt dan meer kracht en uithoudingsvermogen. Ook verkrijg je meer souplesse en ruimte. De asana`s (oefeningen) ga je zelfs beter begrijpen en verworven inzichten in een grotere context plaatsen. Waardoor je meer inzicht in je zelf en over je zelf krijgt!

Afhankelijk van het niveau van de groep worden series van verschillende houdingen en variaties in omgedraaide houdingen gedaan. Het niveau van de les wordt altijd aangepast aan het niveau van de groep. Ook deze lessen eindigen met een uitgebreide ontspanningsoefening.