Blogspot LinkedIn Facebook Twitter Hyves

Iyengar Yoga Lessen Contact English
Yogastudio Charles Hond


Lessen Beginners Algemeen Gevorderden Vrouwen Zwangerschap Kinderen 50+ rug_nek_hoofdpijn Rsi Rooster Company Health
B.K.S. Iyengar Yoga lerarenopleiding

Deze opleiding is in samenwerking met B.K.S. Iyengar opgezet en door hem geautoriseerd. De drie yogaleraren verbonden aan de opleiding zijn Annemieke van Kooten, Charles Hond en Clé Souren. Zij hebben allen langdurige leservaring en zijn door B.K.S. Iyengar bevoegd om aan de IYENGAR YOGA lerarenopleiding les te geven.

Flexibele struktuur
De opleiding concentreert zich op het praktisch beoefenen van asana's en pranayama's en het verwerven van inzicht hierin. Andere belangrijke aspecten zijn: het zelf oefenen en de medische aspecten van yoga. Daarnaast wordt het praktisch deel ondersteund door studiepakketten, yogafilosofie en de theoriebewegingsleer IYENGAR YOGA. De opleiding heeft een losse flexibele struktuur.

In de Yogastudio zijn er ieder jaar enkele stageplaatsen voor leerlingen van de yogalerarenopleiding. Leerlingen kunnen deelnemen aan de opleiding om na 3 jaar zelf te kunnen lesgeven of om zelf een grote strap voorwaarts maken in de yogabeoefening.
Voor meer informatie kun je de brochure downloaden in onze sectie Downloads.

De lerarenopleiding is een samenwerkingsverband tussen het IYENGAR YOGA Institute Amsterdam, het IYENGAR YOGA Institute Rotterdam en het IYENGAR YOGA Center Chaam.