Donald Streeter

Voordat ik een gecertificeerde Iyengar yogaleraar werd was ik een professioneel danser en choreograaf. Ik trainde bij het Alvin Ailey Danscentrum in New York en ben in 1988 naar Europa vertrokken. Ik heb in Berlijn, München en Amsterdam gewerkt in producties zoals Porgy and Bess, My Fair Lady, der Blaue Engel, Miss Saigon, West Side Story en The Lion King.

In 2003 kwam ik in aanraking met Iyengar yoga nadat mijn partner een paar lessen had gevolgd en hij mij mee vroeg. Ik ging met hem mee en merkte dat deze yoga stijl me energie gaf en dat ik me er beter door ging voelen. Hierdoor zijn we ons samen meer gaan verdiepen in deze yoga stijl en kwamen we bij het Iyengar Yoga Instituut in Amsterdam uit.

Wat mij motiveerde om les te gaan geven was het feit dat ik altijd van lichamelijke inspanning heb gehouden. Met mijn geschiedenis als danser en choreograaf is het niet verrassend dat ik bij yoga uit ben gekomen.

Ik heb bij Clé Souren, destijds hoofd van het Iyengar leraren trainingsprogramma in Amsterdam, Charles Hond, Yogastudio Charles Hond Rotterdam en Annemieke Post les gevolgd. Ook Arita Bianchi, Rembert Petrus en Delilah King, ben ik erg dankbaar. Delilah is nu een senior leraar bij het Iyengar Yoga Instituut in Amsterdam.

Ik ben naar Poona (India)  gereisd en heb daar gestudeerd met Prashant en Geeta Iyengar wat ik als erg plezierig heb ervaren.

Wil jij graag een les bij Donald volgen? Check dan het rooster.


Uitdagend
Persoonlijke aandacht staat centraal
5
Uitdagend
Persoonlijke aandacht staat centraal