Over B.K.S. Iyengar

Bij Yogastudio Charles Hond geven wij les volgens het principe van Iyengar yoga. Een intensieve vorm van yoga waarbij precisie en concentratie erg belangrijk zijn. B.K.S. Iyengar staat voor Bellur Krishnamukar Sundara Iyengar (1918-2014). Hij is één van de meest gerespecteerde yogaleraren ter wereld. Door zijn werk is yoga toegankelijk geworden voor miljoenen beoefenaars over de hele wereld.

Eén van de invloedrijkste personen van de twintigste eeuw

Yogameester B.K.S. Iyengar is in 2004 door magazine The Times uitgeroepen tot één van de 100 invloedrijkste personen van de twintigste eeuw. Bovendien is zijn yogastijl Iyengar yoga zo bekend dat het als een begrip werd opgenomen in de Oxford Dictionary of English. Zijn boek ‘Light on Yoga’ is in meer dan 20 talen vertaald en het meest complete yogaboek dat ooit verschenen is. 

Iyengar yoga

B.K.S. Iyengar is de grondlegger van Iyengar yoga. Hij heeft de klassieke yogahoudingen ontdaan van de Indiase mystiek door ze diepgaand uit te werken en te systematiseren. Bij Yogastudio Charles Hond geven wij les volgens het principe van Iyengar yoga. Een intensieve vorm van yoga waarbij precisie en concentratie erg belangrijk zijn.

Ervaar de mogelijkheden van Iyengar yoga door een introductieles te volgen.


Uitdagend
Persoonlijke aandacht staat centraal
5
Uitdagend
Persoonlijke aandacht staat centraal