Yoga voor vrouwen

De yogalessen voor vrouwen van Yogastudio Charles Hond zijn speciaal bedoeld om vrouwen te ondersteunen bij onder andere vermoeidheid, de menstruatie of het herstel daarvan, de bevalling en de menopauze. De focus bij yoga voor vrouwen ligt op het verbeteren van de fysieke, mentale en emotionele stabiliteit. Een revitaliserende les. Ook als je het gewoon even wat rustiger aan wilt doen zijn de speciale yogalessen voor vrouwen een aanrader.

Wat houdt yoga voor vrouwen in?

Tijdens de yogalessen voor vrouwen leer je yogahoudingen te doen zonder spanning op je buik of buikorganen te brengen of verkeerde fysieke kracht te gebruiken. Vooral wanneer je vermoeid bent, heb je snel de neiging om te verkrampen en de verkeerde spanning vast te houden. Het loslaten van deze verkrampingen geven je ruimte, adem en 'lucht'.

Combinatie tussen inspanning en ontspanning

Ook werk je aan het verstevigen en het verlengen van je buik-, been- en bilspieren. Hierdoor verbetert je conditie en kom je beter in vorm. Yoga voor vrouwen is een uitgebalanceerde les tussen inspanning en ontspanning.

Ervaar het zelf en volg een introductieles bij Yogastudio Charles Hond. Bekijk ons lesrooster voor meer informatie.


Uitdagend
Persoonlijke aandacht staat centraal
5
Uitdagend
Persoonlijke aandacht staat centraal